Zbrojovka Brno - TJ Tatran Kohoutovice

22.04.2013 17:10

Zbrojovka Brno – TJ Tatran Kohoutovice   2:1, poločas 0:1

Střelec : Havlíček

Ke druhému jarnímu zápasu jsme nastoupili na hřišti Zbrojovky Brno, které patří první místo v naší soutěži. Bylo jasné, že nás čeká velmi těžký zápas se soupeřem, který je sice mladší, ale zato velmi technicky zdatný. Již od začátku zápasu jsme pocítili sílu soupeře, který hned začal svojí kombinační hrou dobývat naší branku. Hra se přelívala z jedné strany na druhou a šance Zbrojovky střídaly šance naše.

V 10-té minutě zlikvidoval včasným výběhem brejk soupeře Sali a o čtyři minuty únik Řehyho Zbrojovka zastavila jen za cenu faulu v pokutovém území. Penaltu šel kopnout Adam a vedli jsme 0-1.

S přibývajícím časem dával soupeř vyniknout Salimu, který akce likvidoval úžasnými zákroky. Po dvaceti minutách šel do branky Tom a taktéž ukázal svým výkonem, že naše dvojice brankářů je skvěle připravena. V samotném závěru poločasu měl ještě velkou šanci Řehy, ale nepodařilo se mu ji proměnit v gól.  První půli vyhráváme 1:0.

Do druhého poločasu má lepší vstup soupeř a již v první minutě se mu podaří srovnat na 1: 1.

Ve hře začíná mít soupeř mírně navrch, ale je vidět, že oba týmy chtějí vyhrát. S přibývajícím časem nedokážeme být již tak důslední v osobních soubojích a necháváme klukům ze Zbrojovky větší volnost, kterou oni dokáží využívat ke kombinaci. Nevzdáváme se a pár šancí si taktéž vytvoříme, ale naše střely jsou nepřesné, nebo je obránci stačí blokovat. Čtyři minuty před koncem zápasu se v pokutovém území dokáže uvolnit útočník soupeře a přesnou střelou zvyšuje na 2:1 pro Zbrojovku.

Čas rychle utíká a my již nedokážeme na tento vývoj utkání odpovědět.

Prohráli jme 2:1, ale chtěl  bych  klukům poděkovat za to, že odvedli bojovný výkon na hranicích současných svých možností.

Zpět