Vojkovice - Kohoutovice 0:6 (0:2)

05.09.2010 14:09

Vojkovice - Kohoutovice 0:6 (0:2)
Branky: Škubica 3, Kajanovič, Mareš, Nevřivý

Sestava: Uhlíř - Tipek, Škubica, Svoboda - Nevřivý, Kajanovič, Mareš - Pavliš; střídal: Krupa, Sedláček

Fida Uhlíř (1,5) - konečně zapás, kdy byly prověřeny jeho brankářské schopnosti. Několikrát velice dobře vyběhl a zlikvidoval tak možnost soupeře. Chytil i pár nebezpečných střel: zejména ve 14.min. utkání za stavu 1:0, kdy včasným výběhem likvidoval šanci soupeře a následně při vracení se do branky vyrazil těžkou střelu soupeře a udržel tak naše vedení. Ještě bych jej rád více slyšel při organizaci obrany.

Scooby (1,5) - poprvé těžší soupeř a ten již naznačil, že to ještě není úplně ono. I když předvedl pěkný výkon, z několika kličkování v obraně nebylo pěkně horko jen trenérovi, ale i spoluhráčům. Ve hře dopředu to však bylo velmi dobré. Nakonec vstřelení dalšího hatricku mluví za vše. Je jediným hráčem, který (byť většinu času hraje zezadu) vstřelil ve všech doposud odehraných utkáních branku!!! Po těžkém utkání se staršími žáky byl klíčovým hráčem i našeho týmu.

Dan Mareš (1,5) - na hřišti dřel, stal se dvorním nahrávačem Scoobyho (2x mu posadil míč na hlavu z rohu = 2góly) a navíc jeden gól přidal sám po pěkném individuálním uvolnění přes soupeřova obránce = velmi dobrý výkon krajního záložníka

Nevřa (1,5) - střelec vedoucího gólu, hráč prvních 15minut utkání, hra dopředu super. Ta chuť po vítězství je velká. Hru dozadu je třeba trochu vylepšit, více vypomoct obráncům, kraj zálohy asi sluší víc než střed.... no ještě uvidíme.

Matyáš Krupa (3) - opět bojoval, bojoval a dřel, ale není to stále ono. Třeba zlepšit tlak na míč a hru s ním. Více sedí záloha než útok.

Michal Pavliš (2) - opět prokázal, že je velký univerzál - odehrál velmi dobře na postu útočníka i posledního obránce, hra zezdu mu sluší víc. Po výpomoci starším žákům odehrál velmi slušně i celý náš zápas.

Kája Sedláček (3) - opět potvrdil, že je třeba zapracovat na jeho práci s míčem a lepší střelbě, příliš toho neodehrál: střídal a zranil se v 1.pol., měl jenom jednu šanci (a to je málo), která skončila velmi slabou střelou

Maty Svoboda (2) - opět pravý kapitán - bojovník ve prospěch celého mužstva, sice nebyl tolik vidět, ale co bylo třeba, to odehrál, rezervy ještě máme

Adam Kajanovič (2,5) - trochu lesku z předchozího výkonu ubylo, ale pořád velmi solidní výkon. Nebyl tolik vidět. V útoku to není ono, ale záloha je to správné místo. Několikrát stihl ohrozit branku soupeře, nahrával i do šancí ostatním a vstřelil i jeden z gólů.

Kuba Tipek (2,5) - nebylo to ono, zpočátku až příliš chyb po kličkách v obraně a zbytečných ztrátách dobře vybojovaných míčů, sympatické, že se tlačil i dopředu a dokonce střílel

Zpět