PU: Tatran - Slovan Brno 3:5 /1:2/

21.03.2012 12:24

Sestava: v brance Tom a Sali - v poli: Kalba, Alda, Hilši, Řehy, Brabi, Šegi, Giovanny, Chalda, Havel, Fana, Žulda

omluveni: Švanci, Steiny, zraněn: Buky

vývoj skóre: 1:0, 1:1, 1:2/1:3, 1:4, 2:4, 2:5, 3:5

střelci: Hilši (Havel z RK), Řehy (Chalda) (po pěkné "moderní narážečkové akci dohrané až do konce..."), Brabi (výstavní střelou po odraženém míč)

hrálo se: 2x35minut

V rámci tréninku jsme odehráli utkání s mladšími žáky Slovanu Brno - jejich tým byl směskou r.nar. 1999 a 2000. Nutno říci, že zejména 99-ky byli fyzicky i technicky na tom lépe než naši kluci, ale to jsme čekali a nedá se tomu až moc divit. Soupeř je v soutěži o úroveň výš (krajský přebor) a jeho hra tomu odpovídala.

Ale zpět ke hře naší. Jednoduše by se dalo říct: "Světlé chvilky byly, ale bylo již až příliš málo na to, co kluci umí.". Spousta vybojovaných míčů, ale také nemenší spousta míčů nerozdaných či jen - až příliš snadno - odevzdaných soupeři. Klukům se bojovnost upřít rozhodně nedá, jenže jenom s ní se vyhrávat a lépe hrát nedá. Je třeba více spolupracovat - nejen chtít, ale také to zrealizovat při hře!! Další věcí, která nám vázla byla pohotovost střelby - možnosti byly a pár pěkných střel také, avšak až příliš často jsme, vlastní nerozhodností při přípravě střelecké pozice, míč ztráceli. 

Zpět