PU: Tatran - RSM Hodonín

12.10.2011 12:52

RSM Hodonín -Tatran 8:1 /1:0, 4:0, 3:1/, hrálo se 3x20minut

sestava: v brance Tom Reibl nebo Sali - v poli Alda, Chalda, Šegi, Havel, Tom Reibl nebo Sali, Kalba, Buky, Řehy, Sosi, Hilši

střelci: Havel 3, Alda, Chalda, Hilši, Reibl, Řehy

nebyli: Giovanni, Brabi, Steiny, Švanci, Fana

-------------------------------

Chtěli jsme si vyzkoušet naše kvality i se soupeřem z nejvyšší žákovské soutěže a tak jsme se vydali k přáteláku do Hodonína. Naše očekávání se až nečekaně snadno potvrdilo a vcelku bez větších problémů jsme soupeře "položili na lopatky". Nutno však dodat, že soupeř nebyla až tak odevzdaný, jak nasvědčuje konečný výsledek.

Nicméně i když chybělo až nebývale velké množství našich kluků a tahounů týmu, tak i ostatní ukázali, že umí vzít odpovědnost na sebe, přispět svojí trochou k celkovému výkonu týmu a rozhodnout tak zápas.

Kluci si opět - po delší odmlce - vrátili k FOTBALU a rozhodně se na to dalo koukat!! K vidění bylo vidět hodně přihrávek, křížů, vzájemných spoluprací, ale bohužel také až příliš nepřipravené a nepřesné střelby, avšak trefit vše, co bychom mohli, tak bychom se asi na jihu Moravy nemohli delší dobu ani objevit.

za trenéry jednoduše a stručně řečeno: TAK takhle nějak SI TO PŘEDSTAVUJEME !!! Tak doufejme, že nám kluci obdobný výkon a radost  přichystají i v dalším mistráku.

za trenéry

Michael Votoupal

Zpět