Nominace do výběru MěFS: Další úspěch mladších žáků

15.02.2011 09:51

V nominaci MěFS Brno na finálový turnaj halové části meziokresního turnaje „O pohár předsedy KM JmKFS“ v Hodoníně, který se sehraje  dne 17. února 2011,  se objevují další známé tváře mládežnického kohoutovického fotbalu, a to aktuálně hráči kategorie mladších žáků Marek Škubica a také Filip Uhlíř. BLAHOPŘEJEME!!!

 

Nominace žákovského výběru (1998)

 

KM MěFS, 31.1.2011


 

Komise mládeže MěFS nominovala hráče na finálový turnaj halové části meziokresního turnaje „O pohár předsedy KM JmKFS“ v Hodoníně.


Turnaj pořádá KM JmKFS ve spolupráci s KM OFS Hodonín ve sportovní hale TEZA v Hodoníně ve čtvrtek 17.února 2011 od 9 hod.
Ve velkém finále se střenou družstva MěFS Brno, OFS Brno-venkov, OFS Hodonín a OFS Blansko, v malém finále družstva OFS Vyškov, OFS Břeclav a OFS Znojmo systémem „každý s každým“.
Body za umístění se budou započítávat do celkového pořadí turnaje „O pohár předsedy JmKFS“.

Nominace výběru MěFS:
Smejkal Dominik, Smejkal Tomáš, Vlčnovský David, Sláma David, Slouka Petr (FC Sparta Brno), Smrčka Adam, Minář Jan, Fessl David, Malůšek Daniel (FC Svratka Brno), Zikl Martin, Zikl Tomáš (ČAFC Židenice), Mykytjuk Andrej (FC Dosta Bystrc-Kníničky), Lidmila Patrik (FC Tatran Bohunice), Škubica Marek (Tatran Kohoutovice), Filip Uhlíř (Tatran Kohoutovice).
Trenéři: Dvořáček Josef, Sommernitz Jaroslav, vedoucí: Půček Jaroslav

Místo, datum a čas srazu:
před restaurací Bohéma u Janáčkova divadla na ulici Rooseveltova v Brně
ve čtvrtek 17.února 2011 v 07.30 hod.
Předpokládaný návrat: do 17.00 hod.

Zpět