Nevřa ve výběru opět na výbornou... a i skóroval

23.05.2011 11:54

 

V semifinále DANONE CUPu 2011 konaném ve dnech 17. - 18. května 2011 v Hluku, kde byl za náš klub i David Nevřivý, obhájili brněnští chlapci loňské 1. místo a již potřetí postoupili do republikového finále.  Do republikového finále postupují MěFS Brno a OFS Náchod.
Celostátní finále, které se uskuteční ve dnech 7. - 8. června 2011 v Praze na Strahově, bude sehráno s 8 účastníky turnajovým způsobem "každý s každým". Dalšími účastníky budou dva výběry OFS z Čech a čtyři mužstva SpSM, které získala 1. a 2. místo v semifinálových bojích.
Jihomoravský kraj a Brno budou kromě Výběru MěFS Brno reprezentovat také žáci FC Zbrojovka Brno, kteří v semifinále skončili na 2.místě.
Vítěz celého celostátního finále "Danone Cup 2011" bude reprezentovat Českou republiku na světovém finále "Danone - Pohár národů" v říjnu 2011 ve Španělsku.
Výsledky výběru MěFS:
MěFS Brno - OFS Přerov 3 : 0, Zikl 2, Fiala
OFS Pelhřimov - MěFS Brno 0 : 2, Kropáček, Nevřivý
MěFS Brno - OFS Vsetín 0 : 1
OFS Vsetín - MěFS Brno 1 : 0
MěFS Brno - OFS Náchod 2 : 0, Fiala 2
MěFS Brno - OFS Ústí n/O 2 : 0, Zikl, Zeman

Konečné pořadí:
1. MěFS Brno
2. OFS Náchod
3. OFS Vsetín
4. OFS Ústí nad Orlicí
5. OFS Zlín
6. OFS Nový Jičín
7. OFS Pelhřimov
8. OFS Přerov

Více najdete na fotbalbrno.cz/clanek.asp?ID=650
 
MěFS reprezentovali:



Kropáček Martin, Osolsobě Jan, Zeman Radim, Fiala Jan, Leznar Filip (FC Sparta Brno), Pluháček Jan (FC Svratka Brno), Zikl Martin, Stříž Jan, Štěrba Martin (ČAFC Židenice), Šustr Denis (FC Slovan Brno), Pěgřím Radim (SK Moravská Slávia Brno), Havlásek Miroslav (SK Líšeň), Nevřivý David (TJ Tatran Kohoutovice), Záveský Lukáš (FC Dosta Bystrc-Kníničky).
Trenér: Záleský David, asistent: Šrámek Jiří, vedoucí mužstva: Dvořák Petr.
Zpět