Medlánky - TJ Tatran Kohoutovice

19.05.2013 20:35

Medlánky – TJ Tatran Kohoutovice 2:2 (1:0)

Střelec:  Brabec  2

V Medlánkách jsme začínali netradičně jako první a tak jsme museli brzo vstávat. Družstvo bylo oslabeno o chybějícího

Honzu Miksu a Pavla Panovského, ale po nemoci již nastoupili  Havel a Šegi.  Čekal nás těžký zápas se soupeřem, který si dělá ambice na naši třetí pozici v tabulce. Od začátku zápasu bylo vidět, že Medlánky nám chtějí oplatit prohru z podzimní části a vyrukovali s velmi tvrdou a důraznou  hrou, kterou se obvykle pyšníme my.  Boje se většinou odehrávaly v území mezi vápny. Nějaké šance jsme měli my nějaké Medlánky. Velmi dobře  jsme dokázali zásluhou Hilšiho ubránit soupeřova útočníka Dutku, jehož kvůli faulům za hranicí pravidel několikrát napomínal rozhodčí a bylo vidět, že si to útočník  vzal k srdci i přesto, že byl v těchto zákrocích podporován z lavičky. Ve 13. minutě se do velké šance dostal Havel, ale nedokázal  ideálně zkrotit skákající balón a  orazítkoval břevno. O pár chvil se z rychlého protiútoku prosadil soupeř a domácí se ujali vedení 1-0.

Do konce poločasu jsme měli ještě možnost srovnat po úniku Řehyho, ale jeho střele chybělo pár centimetrů.

Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi aktivně a již ve druhé minutě se Brabimu podařilo z rohového kopu překvapit brankáře tak, že si míč vrazil sám do brány. 1-1.

O tři minuty později  se opět gólově prosadí Brabi po rychlé kombinační akci a jdeme do vedení. 1-2

Následující chvíle se opět odehrávají převážně ve středu hřiště bez nějakých výraznějších šancí.

45.minuta a soupeř  opět využívá naší nedůraznosti a srovnává na 2-2.

Ve zbývající 15 minutách  jsme se snažili ze všech sil a myslím, že jsme  byli v této fázi o chloupek lepší, ale i soupeř občas zahrozil, ale  na jeho hře bylo vidět, že mu jde více o to nedostat gól a tak i jeho nejlepší útočník byl stažen do obrany. Utkání skončilo remízou a myslím, že byla spravedlivá pro obě družstva.

Zpět