Kohoutovice - Zbýšov 8:0 (5:0)

05.09.2010 13:00

Kohoutovice - Zbýšov 8:0 (5:0)
Branky: Pavliš 3, Nevřivý, Brabec, Chaloupka, Škubica, vlastní

Sestava: Uhlíř - Típek, Škubica, Mareš - Chaloupka, Nevřivý, Krupa - Pavliš; střídal Brabec.

Filda Uhlíř (2) - v zapáse ve kterém na něj příliš střel nešlo a tak nejnebezpečnější pro něj byla střela kterou tečoval spoluhráč do protipohybu, ukázal, že mu není cizí hra nohou a solidní přehled při rozehrávkách.V tomto zápase bezchybný ,ale těžší soupeři teprve přijdou.

Kuba Típek (2) - spolehlivý "pes" obranář. Odmakal celé utkání,téměř nic přes něj neprošlo,dozadu výborný,dopředu by to chtělo o pověstný krůček dřív přihrávku a hlavně častější střelbu kterou Kuba má bezpochyby výtečnou.

Scooby (1,5) - na stoperském místě ve středu hřiště sesbíral snad všechno co šlo.Vyvážel míče přihrával, střílel(bohužel zatím jen mimo)a proto vsítil jen jednu branku z penalty. Díky jeho zodpovědnosti na stoperském postu kdy se nenechá obejít protihráčem, to bude mít soupeř vždy těžké.

Dan Mareš (1,5) - přišel po zranění, neabsolvoval s námí soustředění a přesto celý zápas zvládl velice dobře. Zaskakoval na místě levého obránce a postupně ho určitě posuneme dopředu.V obraně měl na sobě nejlepšího hráče soupeře a postupně ho úplně vymazal. V druhé půli už soupeři nedovolil vůbec nic. Jediné co Danovi chybí je průbojnost a větší drzost, ale tu v záloze určitě prokáže.

Tom Chaloupka (1,5) - ročník 2000, zcela zapadl mezi žáky. Přihrával, nabíhal, a dokonce i střílel do supeřovi sítě.

Nevřa (1,5) - mile překvapil tím,že víc přihrával a míň kličkoval. Střed zálohy směr útok je jeho obrovská síla,pokud ovšem má bránit tak bude muset být zodpovědnější.Dost to pak na sředu nechával na Scoobym a až přijdou těžší soupeři,mohl by to být problém.Ale jinak správný špílmachr.

Matyáš Krupa (2,5) - nenechá soupeře vydechnout, bojovník k nezaplacení,hodně balónů vybojuje nadře se na ně,ale pak je taky často ztrácí.Chtělo by to větší přehled při hře s míčem a odvahu,ale na tom Matyáš jistě zapracuje.

Michal Pavliš (2) - hattrick mluví téměř za vše....ale....na to jaký v Michalovi dřímá potenciál,to bylo ještě málo.Poměrně hodně ztracených balónů,nepřesných přihrávek na to u něj nejsme zvyklí.Ale zas musíme brát v potaz,že Míša se statečně pral v útoku sám a při přechdou zpátky do zálohy k Nevřovi jeho útočná síla paradoxně ještě poroste.

Matěj Brabec (1,5) - opět ročník 2000, nás opravdu velice příjemně potěšil svým výkonem. Doslova po hřišti jezdil,nevypustil žádný souboj,zapojoval se do kombinace,zkrátka má vše co má dravý krajní záložník či útočník mít.

Zpět