Kohoutovice - Hrušovany n.J. 23:0 (11:0)

05.09.2010 13:17

Kohoutovice - Hrušovany n.J. 23:0 (11:0)
Branky: Škubica 7, Kajanovič 7, Sedláček 4, Mareš, Svoboda, Nevřivý, Pavliš, Brabec

Sestava: Uhlíř - Svoboda, Pavliš, Mareš - Nevřivý, Škubica, Kajanovič - Sedláček; střídal Krupa, Brabec, Chaloupka

Fida Uhlíř (2) - v zapáse, ve kterém na něj nešli téměř žádné střely, opět ukázal, že mu není cizí hra nohou a má přehled při rozehrávkách, které rozdává adresně.V tomto zápase bezchybný, ale ... soupeři teprve přijdou. Trochu by mohl zapracovat na svém ostychu zahrát nějaký ten přímák či jít kopnout penaltu.

Scooby (1,5) - na pozici středního záložníka prokázal naplno své schopnosti, sesbíral co šlo.Vyvážel míče přihrával, střílel. Díky i jeho přehledu jsme dokázali nastřílet tolik branek.  Jeho kvality komplexněji prověří až těžší soupeři.

Dan Mareš (2) - opět celý zápas zvládl velice dobře. Byť celý zápas odehrál na postu obránce stačil dát i jeden z gólů. Už se těším až jej budeme moci posunout dopředu. Dan ještě potřebuje více zapracovat na své fotbalové drzosti.

Tom Chaloupka (2) - ročník 2000, opět zcela zapadl mezi žáky. Přihrával, nabíhal, a jednoznačně se podílel na pěkném výkonu celého týmu. Dnes chzběl jen ten gól, ale za to k němu pomohl jiným,... a to se také počítá.

Nevřa (2) - svůj výkon okořenil i gólem, ale na to kolik měl šancí jich mohlo být daleko více. Přesto svým přehledem a včasnou nahrávkou dopomohl ke gólu i ostatním spoluhráčům.


Matyáš Krupa (2,5) - velký bojovník, opět vydřel spoustu míčů, ale pak je třeba je lépe rozdat, zakončit,....Chce to větší přehled a více sebejistoty.

Michal Pavliš (2) - prokázal, že i na místě středního obránce dokáže tým podržet a odvést kvalitní výkon, bohužel jenom v prvním poločase utkání, protože do druhé půle již nemohl kvůli zdravotním problémům nastoupit. Přesto pevně věřím, že jeho chvíle teprve přijdou, zejména při měření sil s kvalitnějším soupeřem. Také on dokázal, že mu nechybí chuť po vstřelení nějého toho gólu do sítě soupeře.

Matěj Brabec (2) - ročník 2000, opět příjemně potěšil svým výkonem. Již tolik nenaběhal jako v prvním utkáníl, ale v zájmu lepší organizace hry.  Opět se na místě záložníka zapojoval do kombinace a hry celého týmu. Svůj výkon završil i vstřeleníím gólu.

Kája Sedláček (3) - sice nastřílel 4 góly do sítě soupeřovy branky, ale mohlo jich být nejméně jednou tolik. Je třeba, aby zapracoval na práci s míčem  (zejména zpracování), a větší bojovnosti o míč. Celý tým nemůže hrát jenom na něj. I on musí být (zejména se slabšími soupeři) tím, který nahraje svým spoluhráčům.

Maty Svoboda (1,5) - pravý kapitán - bojovník ve prospěch celého mužstva, ale také rozený obránce - jistota. V zápase si kromě svého klasického postu - krajního obránce - zahrál i v záloze. I na tomto postu míče vybojovával a rozdával ostatním, stačil i střílet. Také se podepsal do konečného počtu vstřelených branek. Jen tak dál.

Adam Kajanovič (2) - překvapení - po několika letech se opět objevil na Tatranu (naposledy v mladší přípravce) a hned si zahrál s chutí. A bylo to vidět: bylo jej plné hřiště a ještě stačil nastřílet hned několik gólů a na nějaké také přihrát. No uvidíme, jak to půjde dál....

Zpět