Hodnocení přátelského zápasu Náměšť n.O. – Kohoutovice 0:7 - 14.8.2010

14.08.2010 18:23

Hodnocení přátelského zápasu Náměšť n.O. – Kohoutovice 0:7

Sestava: Standa Máčka (Fida Uhlíř) – Kuba Tipek (Patrik Šmidek), Scooby, Maty Svoboda – Danny Mareš, Miša Pavliš, David Nevřa - Kája Sedláček

Branky: Nevřa 2, Pavliš 2, Scooby, Svoboda, Sedláček

První příležitost, kdy jsme si mohli komplexněji vyzkoušet to, co jsme trénovali na soustředění – střelba z dálky, přenášení hry do stran a ze strany na stranu, hra brankáře nohou. Soupeř hraje na stejné úrovni soutěže jako my, pouze v jiném kraji.

Již od začátku bylo zřejmé, že soupeř pro nás nebude velkým oříškem. Náš brankář ani obrana  již od počátku neměl příliš mnoho práce, a proto jsme se soustředili spíše na to jak brankáře zapojit do hry – jako dalšího hráče.

Útočníci soupeřova mužstva nebyly téměř vůbec nebezpeční a i ve středu hřiště jsme byli lepší. Avšak Scooby již začíná zjišťovat, že ne každý jeho výlet z obranné řady je tak jednoznačnou záležitostí a několikrát zkomplikoval situaci ztrátou míče a musel se rychle vracet. Pochvala je pro oba krajní obránce – Kubu a Matyho – kteří dokázali dobře zahušťovat střed a několikrát situaci zvládli i v obranné dvojici. Dobře podporovali i útočné aktivity zatažením míče a pěknými centry.

Záložní řada také fungovala bez většího problémů. Obzvlášť Míša Pavliš dobře režíroval celou hru, rozdával míče a dokonce vstřelil 2branky.  Pěkné bylo také to, jak kluci dokázali roztahovat hru do stran a dávat si centrované míče před branku soupeře.

Tragické ovšem bylo zakončování jasných brankových příležitostí ze strany Káji Sedláčka – na to kolik mu kluci a i on sám si připravili možností je opravdu pouhý jeden gól velmi špatná bilance. Dále pak zakončování formou útoku až „do kuchyně“ soupeře stále ještě přežívá!!

Krátce řečeno. Ještě máme dost práce a je co zlepšovat.

Zpět