Další úspěchy mladších žáků-testy hráčů v 1.FC Zbrojovka

01.04.2011 11:37

versus

 

Dalším úspěchem (kromě průběžných nominací do žákovských výběrů) se může pochlubit tým mladších žáků našeho klubu. 1.FC Zbrojovka se totiž rozhodl pozvat na testy dva naše hráče Marka Škubicu a Michala Pavliše. Oba si zahráli přátelské utkání proti Slovanu Bratislava. Je třeba říct, že se rozhodně neztratili, ale jak i sami kluci přiznali je to něco jiného než naše kohoutovické možnosti.

Po testech nám vedoucí mládeže 1.FC Zbrojovka Brno sdělil, že na postech záložníků je poměrně velký přetlak a z tohoto důvodu prozatím Míšu Pavliše nechtějí, ale přesto zůstává v hledáčku talentů tohoto klubu. Slušností je sdělit, že mu to až tak moc nevadí, protože aktuálně byl rozjednán jeho střídavý start za celek FC Dosta Bystrc-Kníničky, v soutěi divize žáků (poznámka trenéra: tento je aktuálně posvěcen - tak přejeme hodně úspěchů, viz také příspěvek Míša Pvališ v Dostě).

Za to Marek Škubica zaujal zejména na místě předstopera a rozhodnutí jej dále zkoušet, bylo určitě radostně přivítáno nejen ze strany Marka, ale i stran trenérů a rodičů. Takže přejeme spoustu nových fotbalových zkušeností!!!

Na závěr: oba kluci NEZAPOMEŇTE kde jste vyrůstali!!!

Zpět