1. mistrák v Hrušovanech

05.04.2011 13:45

 

 

Hrušovany n. J. - Kohoutovice 1:11
Branky: Nevřivý 4, Škubica 3, Smetana 2, Svoboda, Krupa

Sestava: Uhlíř - Škubica, Mareš - Krupa, Pavliš, Svoboda(c) - Nevřivý, Smetana


Hodnocení hráčů:
1,5 - Nevřivý David - nejlepší hráč v kohoutovickém dresu, výborný pohyb po hřišti, hledání si místa, nabízení se spoluhráčům do volných prostorů, kvalitní zakončení, připravoval šance ostatním, výborný na balónu, dobrá technika.

2,5 - Krupa Matyáš
- vrátil se po nemoci, zatáhl se na post obránce a nevedl si vůbec špatně, vzhledem k častým nepřesnostem v záloze propadalo hodně míčů za obranu a oba obránci měli překvapivě plné nohy práce sice s malými(a až o 2 roky mladšími protihráčí)ale o to šikovnějšími:Navrh k tomu přidal Matyáš krásnou branku. Když na něm leží zodpovědnost, umí si poradit poměrně dobře. Uvidíme, jak se bude dařit proti přece jen silnějším soupeřům.
  
2,5 - Svoboda Matouš - Matouš snese jako snad jediný hráč v záložní řadě trošku přísnější měřítko. Střelil branku, byl aktivní, nabízel se podobně jak Nevřa. Poměrně hodně střílel, z toho pohledu je jedna branka trochu málo. Také přihrávky by měli být přesnější.

3 - Škubica Marek
- přes zimní období často nemocen. Když se k tomu připočte výpomoc starším žákům, tréninky se Zbrojovkou, tak se únava někde musí projevit. On samotný výkon až tak špatný nebyl, ale od tahouna týmu se prostě čeká víc. Dnes co se rozehrávání akcí týče ve stínu Míši Pavliše, byl si zápas jen odehrát, bez nějakého velkého zájmu. Doufejme, že další zápas bude z jeho strany určitě lepší, hlavně tedy co se chuti do hry týče.

3 - Smetana Petr - útočník, zakončovatel. Nikde jinde hrát nemůže, což je škoda. Kdyby ubylo jeho neefektivních patiček a pouštění si míčů a přibylo v jeho hře naopak nabízení se spoluhráčům a hlavně chuť kombinovat, to by bylo radostí a gólů jak pro Peťu, tak pro spoluhráče, tak i pro nás trenéry. Též je potřeba zapracovat na koordinaci pohybu.
  
3,5 - Pavliš Michal - bez vstřeleného gólu proti takovému soupeři to je u takového hráče ostuda. Několik možností na střelu tam rozhodně bylo a při Míšových kvalitách, to tam mělo padat. Ale místo toho buď hledal ještě dalšího spoluhráče, nebo se nechal ze střelecké pozice vytlačit. Jinak snažil se hrát, tvořit hru, být aktivní, hrál jak už je u něj zvykem snad na všech postech, ale prostě nebylo to ono, menší herní útlum. Snad ho příští kvalitnější soupeř zdravě nakopne.

3,5 - Mareš Dan - po většinu zápasu hrál na své tradiční levé straně obrany. Jak už jsem psal u Matyáše, díky nepřesnostem v záložních řadách dost míčů propadalo a museli si tak oba obránci dost často poradit i s přesilou soupeře. Tím byl Dan často vidět u balonu. Co se týče hry dozadu, tak to Dan zvládl poměrně dobře, ale při vyvezení míče a založení útoku,tak tam jsou vidět opravdu velké rezervy, hlavně co se nepřesných a pomalých přihrávek týče. Je to poměrně velké překvapení protože druhou část podzimu už s tím Dan neměl téměř problém. Na druhou stranu pochvalu určitě zaslouží za častou snahu o zakončení.

3,5 - Uhlíř Filip - měl to být pro něj zápas bez práce, leč nebyl. Měl tam pár včasných výběhů. Ale zejména při rozehrávce od branky v první půli a to ať nohou či rukou si koledoval o problém a to tak dlouho až úplně zbytečně namazal útočníkovi soupeře a ten jeho nabídkou nepohrdnul. Zajímavé je, že po této chybě jak mávnutím proutku se Filipův výkon tak proměnil, že už byl prakticky bez chyb. Takže příště s pokorou k soupeři od první minuty, soustředěný výkon od začátku a nebude co řešit.

Zpět